Specials

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet

Geschreven door
Suzanne van der Spek
P&O adviseur

De feestmaand staat weer voor de deur. Een maand vol van gezelligheid en ook de tijd dat er meer cadeaus gegeven worden dan op andere momenten.
De spanning die ik als kind had over wat er toch in de zak zou zitten, kan ik nog een beetje voelen.

Maar als ik eerlijk ben en ik terugdenk aan die tijd, dan komt vooral het sfeertje van het Sinterklaasavondje naar boven. Welke cadeaus ik heb gekregen weet ik eigenlijk niet meer precies. Natuurlijk weet ik nog wel de algemene cadeaus zoals sokken, sloffen, pyjama en een gezingsspel. Uiteraard probeerde ik het om ook de wat duurdere cadeaus op mijn lijstje te zetten maar helaas vervulde Sinterklaas die wens niet.
Wat ik nog wel precies weet zijn de cadeaus die ik zelf, na lang sparen, als kind heb gekocht. Het geld wat ik verdiende met bijbaantjes spaarde ik op en vervolgens kon ik shoppen. Een radio, kaartjes voor een feest en een rugtas die net wat duurder was dan mijn ouders nodig vonden. Met eigen geld wat kopen, dat zorgde voor een cadeau en een blijvende herinnering.

Je eigen geld verdienen, heel handig voor een extraatje of die net te dure mobiel. Via Schenkeveld.co kan je nu in 1 minuut solliciteren naar een leuke bijbaan. Geen reden meer om nog langer te wachten.

Suzanne van der Spek
P&O